O mne

Kto som?

Volám sa Marcel Smriga a pochádzam z Michaloviec na východnom Slovensku, kde som vyštudoval strednú zdravotnícku školu, odbor Masér. Počas štúdia ma veľmi chytila práca s ľuďmi a hlavne riešenie problémov chrbta a preto som sa po vyštudovaní rozhodol pokračovať v štúdiu na vysokej škole v Trenčíne, odbor Fyzioterapia.

Po doštudovaní som pracoval 3 roky vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne ako fyzioterapeut a popritom som sa stále venoval aj masérskym službám. Počas tohto obdobia som začal navštevovať rôzne kurzy, čím som si upevnil myšlienku otvorenia vlastných priestorov, FyzioGreen, kde by som sa svojim klientom mohol venovať individuálne a s potrebným množstvom času.

V týchto priestoroch rekondično-relaxačného centra sa snažím skĺbiť prvky masérskych a fyzioterapeutických postupov dokopy tak, aby som docielil čo najlepšie výsledky u každého jedného klienta.

Certifikáty

Som držiteľom viacerých certifikátov z oblasti fyzioterapie a masérstva a svoje vedomosti a zručnosti sa snažím dopĺňať neustálym vzdelávaním s cieľom priniesť vždy najnovšie trendy.